Aan het zoeken meer info over Ebels Advocatuur B.V.? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Ebels Advocatuur B.V.

Je wil wellicht meer weten over Ebels Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 67810896 het KVK nummer van Ebels Advocatuur B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 13-01-2017.