Alle gegevens over E. Lutjens Advocatuur B.V. inzien? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

E. Lutjens Advocatuur B.V. data

Je wil misschien meer weten over E. Lutjens Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 33291350 het KVK nummer van E. Lutjens Advocatuur B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-03-1997.