De gegevens over E & G Advocaten B.V. inzien? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over E & G Advocaten B.V.

Je wil wellicht extra informatie over E & G Advocaten B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30152165 het KVK nummer van E & G Advocaten B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1998.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;