De data over E. de Geus bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

E. de Geus gegevens

Je wil wellicht meer info over E. de Geus. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 63194503 het KVK nummer van E. de Geus betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-05-2015.