De gegevens over Dusunceli Advocatenkantoor bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Dusunceli Advocatenkantoor gegevens

Je wil misschien meer weten over Dusunceli Advocatenkantoor. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 74073796 het KVK nummer van Dusunceli Advocatenkantoor is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2019.