Op zoek naar additionele informatie over Dupliq Advocaten? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Dupliq Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Dupliq Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 57753954 het KVK nummer van Dupliq Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 18-04-2013.