Op zoek naar extra info over Dunnewijk Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Dunnewijk Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over Dunnewijk Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 60144858 het KVK nummer van Dunnewijk Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2014.