De gegevens over Duits-Nederlandse Rechtspraktijk inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Duits-Nederlandse Rechtspraktijk gegevens

Je wil misschien meer weten over Duits-Nederlandse Rechtspraktijk. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 14123107 het KVK nummer van Duits-Nederlandse Rechtspraktijk betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 30-11-1980.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;