Op zoek naar additionele informatie over Drie Famkes B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Drie Famkes B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 8217448 het KVK nummer van Drie Famkes B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 21-01-2010.