Alle data over Dreessen Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Dreessen Advocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Dreessen Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 14114113 het KVK nummer van Dreessen Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-08-2000.