De data over Doornbos/Suringar/Wiersema Advocaten/Mediators inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Doornbos/Suringar/Wiersema Advocaten/Mediators

Je wil misschien meer weten over Doornbos/Suringar/Wiersema Advocaten/Mediators. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 1177776 het KVK nummer van Doornbos/Suringar/Wiersema Advocaten/Mediators betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-1948.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;