Aan het zoeken additionele info over Domstad Advocatuur? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Domstad Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 63910985 het KVK nummer van Domstad Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-08-2015.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;