De gegevens over Dommerholt Advocaten bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Dommerholt Advocaten

Je wil misschien meer weten over Dommerholt Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 5081795 het KVK nummer van Dommerholt Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-05-2006.