Op zoek naar extra info over Dominicus Advocatuur? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Dominicus Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer weten over Dominicus Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 54055121 het KVK nummer van Dominicus Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2011.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;