Alle data over Dohmen Advocaten B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Dohmen Advocaten B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Dohmen Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 18076457 het KVK nummer van Dohmen Advocaten B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 15-12-2004.