Alle data over Dogan Advocatuur inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Dogan Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 09214297 het KVK nummer van Dogan Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 28-01-2005.