Alle data over DM Advocatuur inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

DM Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over DM Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 70861978 het KVK nummer van DM Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2018.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;