Op zoek naar meer info over Direkt Advocaten B.V.? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Direkt Advocaten B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Direkt Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 57004374 het KVK nummer van Direkt Advocaten B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 17-01-2013.