Alle gegevens over Dings Advocatuur B.V. bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Dings Advocatuur B.V. data

Je wil misschien meer weten over Dings Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 14108031 het KVK nummer van Dings Advocatuur B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 08-12-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;