Alle gegevens over DikkersVanToorn Legal inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

DikkersVanToorn Legal informatie

Je wil misschien extra info over DikkersVanToorn Legal. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 58563466 het KVK nummer van DikkersVanToorn Legal is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 16-08-2013.