Aan het zoeken meer informatie over Dijkstra Praktijk B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Dijkstra Praktijk B.V.

Je wil wellicht meer weten over Dijkstra Praktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 27255605 het KVK nummer van Dijkstra Praktijk B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-10-1994.