De data over Dijkstra & Jager Strafrechtadvocaten inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Dijkstra & Jager Strafrechtadvocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 58617108 het KVK nummer van Dijkstra & Jager Strafrechtadvocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-09-2013.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;