De data over Dial Square B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Dial Square B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34223289 het KVK nummer van Dial Square B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 16-03-2005.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;