Alle gegevens over D&H Advocaten en mediators inzien? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

D&H Advocaten en mediators informatie

Je wil wellicht meer weten over D&H Advocaten en mediators. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 50725238 het KVK nummer van D&H Advocaten en mediators is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-07-1994.