Alle data over DeWaardSinke Advocaten B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

DeWaardSinke Advocaten B.V. informatie

Je wil misschien meer informatie over DeWaardSinke Advocaten B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 63691531 het KVK nummer van DeWaardSinke Advocaten B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 07-07-2015.