De data over Dem Advocatuur inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Dem Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 69695725 het KVK nummer van Dem Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 02-10-2017.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;