De gegevens over Delescen Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Delescen Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 50879561 het KVK nummer van Delescen Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1990.