Alle data over Deikwijs Advocaten inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Deikwijs Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 66229952 het KVK nummer van Deikwijs Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 11-06-2016.