Aan het zoeken additionele informatie over Defaix Praktijk B.V.? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Defaix Praktijk B.V. gegevens

Je wil misschien meer informatie over Defaix Praktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 66052076 het KVK nummer van Defaix Praktijk B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 18-05-2016.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;