Aan het zoeken additionele info over Debije Van Kooij Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Debije Van Kooij Advocaten gegevens

Je wil misschien extra info over Debije Van Kooij Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 54350441 het KVK nummer van Debije Van Kooij Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-1999.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;