Op zoek naar extra info over De Wit Advocatuur? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over De Wit Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 64271102 het KVK nummer van De Wit Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2015.