De gegevens over De WERD Praktijk B.V. bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

De WERD Praktijk B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over De WERD Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27159229 het KVK nummer van De WERD Praktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1995.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;