Op zoek naar extra informatie over De Waard CS Advocaten B.V.? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over De Waard CS Advocaten B.V.

Je wil wellicht meer weten over De Waard CS Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 58167730 het KVK nummer van De Waard CS Advocaten B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 18-06-2013.