Aan het zoeken additionele informatie over De Vrieskist B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over De Vrieskist B.V.

Je wil wellicht meer info over De Vrieskist B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34233764 het KVK nummer van De Vrieskist B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-07-2005.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;