Alle gegevens over De Vries Praktijk B.V. bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over De Vries Praktijk B.V.

Je wil misschien meer informatie over De Vries Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 27147754 het KVK nummer van De Vries Praktijk B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 10-12-1993.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;