Op zoek naar extra informatie over De Vries-Blom Advocatuur? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

De Vries-Blom Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over De Vries-Blom Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 71451145 het KVK nummer van De Vries-Blom Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2018.