De data over De Vries Advocatuur bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

De Vries Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over De Vries Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 59695609 het KVK nummer van De Vries Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 06-01-2014.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;