Alle gegevens over De Vos Advocatuur B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over De Vos Advocatuur B.V.

Je wil wellicht meer info over De Vos Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 65701593 het KVK nummer van De Vos Advocatuur B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 31-03-2016.