Aan het zoeken extra info over De Vilder Advocaten B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over De Vilder Advocaten B.V.

Je wil wellicht meer informatie over De Vilder Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 65522613 het KVK nummer van De Vilder Advocaten B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2008.