Aan het zoeken additionele info over de Singel Advocaten? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over de Singel Advocaten

Je wil misschien meer weten over de Singel Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 08210656 het KVK nummer van de Singel Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2001.