Alle data over De Ruiter Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

De Ruiter Advocatuur data

Je wil wellicht meer weten over De Ruiter Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 08166077 het KVK nummer van De Ruiter Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 20-11-2007.