De data over De Ruijter Advocatuur bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

De Ruijter Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer informatie over De Ruijter Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 73451525 het KVK nummer van De Ruijter Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2019.