Op zoek naar extra informatie over De Roos & Pen B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over De Roos & Pen B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 50376365 het KVK nummer van De Roos & Pen B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2010.