Aan het zoeken extra informatie over De Roos Advocatuur B.V.? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

De Roos Advocatuur B.V. informatie

Je wil wellicht meer info over De Roos Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 53736753 het KVK nummer van De Roos Advocatuur B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 12-10-2011.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;