Op zoek naar extra info over De Rooij & Van Wijk Advocaten? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over De Rooij & Van Wijk Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 17254465 het KVK nummer van De Rooij & Van Wijk Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-05-2009.