Alle gegevens over de Riet Advocaten inzien? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over de Riet Advocaten

Je wil misschien meer weten over de Riet Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 14108822 het KVK nummer van de Riet Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 23-11-2000.