Aan het zoeken additionele info over De Renner B.V.? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over De Renner B.V.

Je wil misschien meer weten over De Renner B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 1170968 het KVK nummer van De Renner B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-12-2009.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;