De data over De Regt Bewind & Budget Vof. inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over De Regt Bewind & Budget Vof.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 62470418 het KVK nummer van De Regt Bewind & Budget Vof. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2015.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;