Op zoek naar additionele info over De Neef Commercial & Trade Law B.V.? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over De Neef Commercial & Trade Law B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34164945 het KVK nummer van De Neef Commercial & Trade Law B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2001.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;