Aan het zoeken meer informatie over De Mul Zegger Advocaten (mr. M.W. Cobussen)? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

De Mul Zegger Advocaten (mr. M.W. Cobussen) gegevens

Je wil misschien meer informatie over De Mul Zegger Advocaten (mr. M.W. Cobussen). Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 67937764 het KVK nummer van De Mul Zegger Advocaten (mr. M.W. Cobussen) is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2017.